Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
med kød, fisk og grønsager
Med denne bog bydes der velkommen til sommeren og udendørs madlavning - og er noget bedre end grillspyd til at peppe måltidet op?
I denne bog finder du opskrifter, som varierer sommerens foretrukne og mere traditionelle spyd med kød, peberfrugt og løg. Opskrifter som både er nemme at tilberede og som er originale og lækre, men samtidig også nogle, som indeholder mere utraditionelle ingredienser som bl.a. japansk Yaki Tori, marokkansk lam og smag fra Baskerlandet.
Alt i alt indeholder denne kogebog 40 forskellige opskrifter, der genopfinder grillspyddene og indeholder noget for enhver smag.
Isabelle Dreyfus begyndte sin kulinariske karriere som kok i Nice og Ariege. Hun kom til Paris i 1986 og har skrevet flere kogebøger de seneste 10 år.
I denne bog finder du opskrifter, som varierer sommerens foretrukne og mere traditionelle spyd med kød, peberfrugt og løg. Opskrifter som både er nemme at tilberede og som er originale og lækre, men samtidig også nogle, som indeholder mere utraditionelle ingredienser som bl.a. japansk Yaki Tori, marokkansk lam og smag fra Baskerlandet.
Alt i alt indeholder denne kogebog 40 forskellige opskrifter, der genopfinder grillspyddene og indeholder noget for enhver smag.
Isabelle Dreyfus begyndte sin kulinariske karriere som kok i Nice og Ariege. Hun kom til Paris i 1986 og har skrevet flere kogebøger de seneste 10 år.
- Autor
- Isabelle Dreyfus
- ISBN13
- 9788778423344
- ISBN10
- 8778423341
- Auflage / Jahr
- 1 / 2014
- Verlag
- Billesø & Baltzer
- Seitenzahl
- 96
- Bindung
- Indbundet