Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
og andre varianter
Bollerne er med kød, lam, svinekød, kylling, fisk eller vegetariske. De er fyldige, vellugtende, krydrede og velsmagende og kan tilberedes hjemme i køkkenet.
De spises overalt i verden fra Nordafrika til Korea, fra Italien til Sverige, fra Japan til Mellemøsten, fra Vesteuropa til Martinique.
Kødboller er en universel nydelse!Endnu en fantastisk fransk kogebog med meget flotte og appetitvækkende illustrationer.
Bogen er opdelt i tre afsnit, hvor vægten er lagt på henholdsvis kød, fisk og grøntsager.
Overskueligt stikordsregister bag i bogen.
De spises overalt i verden fra Nordafrika til Korea, fra Italien til Sverige, fra Japan til Mellemøsten, fra Vesteuropa til Martinique.
Kødboller er en universel nydelse!Endnu en fantastisk fransk kogebog med meget flotte og appetitvækkende illustrationer.
Bogen er opdelt i tre afsnit, hvor vægten er lagt på henholdsvis kød, fisk og grøntsager.
Overskueligt stikordsregister bag i bogen.
- Autor
- Isabelle Dreyfus
- ISBN13
- 9788778423221
- ISBN10
- 8778423228
- Auflage / Jahr
- 1 / 2013
- Verlag
- Billesø & Baltzer
- Seitenzahl
- 96
- Bindung
- Indbundet