Real Madrid Club de Fútbol

Real Madrid Club de Fútbol

Forlaget mellemgaard
9788772375847
197,00 kr
Bruttopreis
På sporet af klubbens DNA

 
Real Madrid er en legende. Som fodboldinteresseret kan man ikke være ligeglad med Real Madrid. Klubben er der altid, og det virker, som om den altid har været der.   Real Madrid Club de Fútbol – på sporet af klubbens DNA henvender sig ikke kun til fodboldentusiaster, men til alle, som ønsker at vide, hvorfor Real Madrid betyder så meget for så mange.Bogen er struktureret omkring fem faste dele: Ejerskab, Strategier, Organisation, Taktik og Resultater samt klubbens kultur og ånd. Der er sammenhæng imellem disse dele, hvor en ændring i én del vil medføre en ændring i én eller flere af de andre dele.    Disse dele er fodboldklubbers DNA-kæde og viser, hvordan Real Madrid kommer fra Penge og til Pokal.   Derigennem formidles en ny indsigt i de sammenhænge, som præger klubben, f.eks. det komplekse spanske samfund, klubbens kultur, organisation, økonomi, symboler, spillere og meget mere.          
Uddrag af bogen Med andre ord kræver socioerne i Real Madrid at vinde med de bedste! De vil have de bedste spillere og de bedste trænere til at bringe dem titler.  De er blevet forvænte med titler, så de udtrykker urealistiske forventninger til deres hold hver sæson og kræver sejr i det spanske mesterskab, Copa del Rey og Champions League. Fejl er ikke en mulighed, og de kan ikke forestille sig en sæson uden nogen af disse titler. Socioerne udviser ekstremt lidt tålmodighed med spillerne og trænerne. Real Madrid er ikke en udviklingsklub. Det er pr. definition den bedste klub i verden, og derfor kræver socioerne de bedste spillere og de bedste resultater. For Real Madrid er enhver anden klub et skridt ned.
Om forfatteren Brian Bødker er cand.scient.adm. og har en baggrund som bl.a. chefkonsulent i Skanderborg Kommune og Deloitte. Han har studeret fodboldklubbers økonomi, organisation, kultur og strategier i mere end 15 år. Han har tidligere været freelanceskribent og skrevet for Mediano og Off The Pitch.
Autor
Brian Bødker
ISBN13
9788772375847
ISBN10
8772375841
Auflage / Jahr
1 / 2021
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
210
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.