Fredensvang

Fredensvang

Turbine
9788740650853
172,00 kr
Bruttopreis
Historien om AGFs klubhus og idrætsanlæg

 
Fredensvang har ændret ansigt. AGFs fodboldanlæg er kendt ikke bare i Aarhus, men af fodboldfolk i hele landet. Nu er det moderniseret. Det gamle hus fra 1941 er revet ned og et nyt skudt op, og banerne er fornyet og moderniseret.
Sporene af det oprindelige er næsten visket ud, men historien om AGF og Fredensvang findes. Der er fejret triumfer over mesterskaber og pokalsejre og grædt tårer over nederlag og nedrykninger. Der er udviklet talenter og spillet store kampe.
Nu er historierne samlet i bogen om Fredensvang.
Med overraskende og spændende artikler og billeder rulles historien om anlægget på Fredensvang op.
Med nedrivningen af det gule klubhus med de tre ikoniske bogstaver på facaden er et stykke århusiansk historie forsvundet.
Historien om stedet, der var en mark langt uden for byen, da det blev anlagt, indviet og taget i brug. Forudseende århusianske mænd købte et stort stykke jord og skabte anlægget med fodboldbanerne, som tusinder af århusianere har spillet på og har minder om.
Hvis de gamle mure havde kunnet tale, ville der være en endeløs fortælling om personer, kampe, træninger, fester og hændelser. Vi er gået på jagt efter dem og serverer dem i tekst og billeder.
Bogen er skrevet af Ole Hall, Steffen Olesen, Lars Svendsen, Bo Jensen og Hans Petersen, og Ole Nielsen har fotograferet.
Autor
Hans Petersen, Lars Svendsen, Steffen Olesen, Ole Hall, Bo Jensen og Ole Nielsen
ISBN13
9788740650853
ISBN10
8740650855
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Turbine
Seitenzahl
216
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.