Ikke til at standse

Ikke til at standse

ProRex Forlag
9788770680899
172,00 kr
Bruttopreis

 
Fantastisk bog om mobning og om at turde tro på sig selv af den kendte Nick Vujicic, der er født uden arme og ben
 
Ikke til at standse handler om at tro og handle i tro.
Du må tro på dig selv og dine evner; men først og fremmest må du tro på Guds kærlighed og hans plan for dit liv.
Millioner af mennesker verden over har lært Nick Vujicics smilende ansigt og smittende budskab at kende. Nick er født uden arme og ben, og han har overvundet sin vanskelige tilværelse ved at fokusere på, at Gud har skabt ham med et særligt formål for øje; at hans liv har uendelig værdi; og at han har meget at give andre. Han hviler i visheden om, at Gud altid er med ham, uanset hvor fortvivlende hårdt livet kan være.
Men hvordan går det til? I ikke til at standse tager Nick livtag med modgang og vanskeligheder, som mennesker kan møde: Personlige kriser, Selvskadelige tanker, følelser og vaner, Mobning og intolerance, Udfordringer som handicappet.
Ved at fortælle sin egen historie og lade andre fortælle deres, viser han, hvordan enhver, der drømmer om et ´uforskammet godt liv´, kan overvinde problemer og blive mennesker, som ikke er til at standse.
Er du parat til at lade dig opmuntre og inspirere af en mand uden arme og ben?

Nick Vujicic leder den velgørende organisation Life Without Limbs. Han er til stor inspiration for mennesker over hele verden, når  han taler til store forsamlinger om at overvinde forhindringer og nå sine drømmes mål. Han er født og opvokset i Australien af serbiske forældre, men bor nu i det sydlige Californien sammen med sin kone, Kanae.
Autor
Nick Vujicic
ISBN13
9788770680899
ISBN10
8770680892
8770680892
Auflage / Jahr
1 / 2014
Verlag
ProRex Forlag
Seitenzahl
275
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.