Tilståelsen, CD

Tilståelsen, CD

Jentas A/S
9788742601327
172,00 kr.
Inkl. moms

 
#2 I EDDIE FLYNN-SERIEN 
Bedrageri. Afpresning. Mord. Alt sammen hverdag for eks-svindler og advokat Eddie Flynn.
I årevis har advokatfirmaet Harland & Sinton haft gang i et globalt svindelnummer. FBI har dem i søgelyset, men skal bruge vidner. En af firmaets klienter, milliardæren David Child, bliver anholdt for mord på sin kæreste.
FBI vil have Eddie Flynn, eks-svindler og advokat, til at få en tilståelse ud af Child og tvinge ham til at vidne mod firmaet. Hvis Eddie nægter, vil det gå ud over hans kone, Christine.
Er David Child skyldig? Og kan Eddie redde sin kone? Og sig selv? Ved hjælp af alle sine farverige kontakter fra underverdenen tager Eddie kampen op mod overmagten.
Fans af Lee Child, John Grisham og Michael Connelly vil være vilde med Tilståelsen. Steve Cavanagh, forfatter til Advokaten, kombinerer i sit nye retssalsdrama et genialt plot med nervepirrende action.
Pressen skriver:
"Steve Cavanagh skriver godt, og hans hårdkogte hovedperson er en borgerlig udgave af Philip Marlowe." - Dansk BiblioteksCenter
"Den er hamrende effektiv actionunderholdning, og der er fuld fart på i hele bogen." - Drustrups Bogblog
"Endnu engang har Steve Cavanagh skrevet en actionfyldt thriller i meget højt tempo med masser af plottwists." - Bogblogger.dk
Forfatter
Steven Cavanagh
ISBN13
9788742601327
ISBN10
8742601320
Udgave /år
1 / 2018
Forlag
Jentas A/S
Indbinding
CD
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.