Den rette mand, MP3

Den rette mand, MP3

Jentas A/S
9788742601013
129,00 kr.
Inkl. moms
 
17. bog i serien om actionhelten Jack Reacher
#1 PÅ THE NEW YORK TIMES BESTSELLERLISTE
Fire mennesker sidder i en bil på vej gennem Midtvesten med kurs mod Chicago. Én mand kører, med øjnene på vejen. En anden sidder ved siden af ham og fortæller historier, der ikke hænger sammen. Og en kvinde på bagsædet, stille og bekymret. Ved siden af hende sidder en enorm fyr med brækket næse, der har blaffet sig til et lift østpå.
Ikke langt bag dem ligger en mand stukket ihjel i en gammel pumpestation. Han blev set gå derind sammen med to andre, men kom aldrig ud igen. Alt tyder på en likvidering, knivdrabet er professionelt udført, og mordene er som sunket i jorden. Politiet er på stedet i løbet af få minutter, og kort efter ankommer FBI, fulgt af to andre statslige enheder. Sagen har højeste bevågenhed hos alle instanser, men ingen vil røbe hvorfor, eller hvem den dræbte er.
Det eneste, Reacher ønskede sig, var et lift mod Virginia. Men intet er, hvad det ser ud til, og han opdager snart, at han befinder sig midt i et omfattende komplot, der gør ham til en trussel – for begge sider på samme tid. 
Det siger pressen:
"Lee Child skal læses." - Sara Blædel
"En fascinerende, overlegen og selvsikker præstation." - Sunday Times
"Child er en mesterlig håndværker inden for thrillergenren." - Entertainment Weekly
"Lee Child er tidens stjerne inden for amerikansk spændingslitteratur." - Los Angeles Times
"Ren eskapisme … Han har nydefineret thrilleren til det 21. Århundrede." - Daily Mirror
"Jeg er ikke længere (hvis jeg nogensinde har været det) en objektiv kritiker. Jeg er snarere en Lee Child-fan. Jeg er pro-Reacher, hans rå, men godgørende kæmpe af en omflakkende, årvågen helt … Jeg vil helt sikkert også ræse gennem den næste." - Independent
"Det er med fart over feltet og nærmest filmisk fortællestil, at man bliver suget ind i historien ... bogen [er] svær at lægge fra sig" - Rikke Bruun, Dansk BiblioteksCenter
"Jeg elsker Reacher, han er den rette mand til at rive mig ud af dagligdagsuniverset." - god-bog.dk
Forfatter
Lee Child
ISBN13
9788742601013
9788742601013
ISBN10
8742601010
8742601010
Udgave /år
1 / 2017
Forlag
Jentas A/S
Indbinding
MP3-CD
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.