• Ny
Stresscoach dig selv

Stresscoach dig selv

Forlaget On Mind
9788797528501
214,00 kr.
Inkl. moms

 
Hvad gør du, når du er tæt på at gå ned?
Mentaltræner Jens Jessing Jørgensen har skrevet bogen Stresscoach dig selv, der guider stressramte gennem et selvcoachende forløb, med mindfulness og mentaltræning.
Stresscoach dig selv er skrevet til alle der er ramt af alvorlig stress, angst eller depression. Bogen tager udgangspunkt i hverdagssituationer og er let læselig. Skridt for skridt vil den ramte opleve bedringer.
Bogen byder på masser af praktiske øvelser og anbefalinger til hvordan man selv kan skabe en vending til det bedre.
Som stressramt kan desperationen ramme som en hammer. Tankemylderet har ingen ende. Hvad pokker gør man ved problemet? Måske ender det med beroligende piller, eller dyrekøbte konsultationer hos en terapeut eller psykolog. Men er det nok og skaber det varige forbedringer?
Hvis ikke man får stoppet den negative spiral, så kan derouten fortsætte og vejen tilbage kan være både ubarmhjertig og lang.
Stresscoach dig selv viser læseren en vej ud af desperation og handlingslammelse og giver samtidig den stressramte værktøjer til at skabe livgivende holdbare forandringer.
Jens Jessing Jørgensen er ICI certificeret stresscoach og Mentaltræner. Jens har siden 2011 formidlet træning og viden om stresshåndtering og har sideløbende bistået virksomheder, kommuner og organisationer med inspiration til at udvikle trivsel og mental sundhed på arbejdspladserne.
Forfatter
Jens Jessing Jørgensen
ISBN13
9788797528501
ISBN10
8797528501
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Forlaget On Mind
Sidetal
170
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.