Love & olives - En rejse for livet

Love & olives - En rejse for livet

Politikens Forlag
9788740073157
197,00 kr
Bruttopreis

 

Liv Varanakis har ikke særligt mange minder om sin far – og med god grund. Han flyttede til Grækenland, da hun var bare otte år gammel. Men hun husker stadig deres store, fælles interesse for græske myter og den forsvundne by Atlantis. En dag modtager hun et postkort fra sin far, der beder hende flyve til Grækenland for at hjælpe ham, da man er ved at lave en dokumentar om hans teorier om Atlantis. Liv slår til og rejser afsted.

Da hun ankommer til den smukke ø Santorini, er tingene nøjagtig lige så akavede, som hun havde frygtet. En masse spørgsmål og følelser dukker op til overfladen, da hun møder sin far for første gang eft er alle disse år. Men Liv ønsker ikke, at fortiden skal stå i vejen for en mulig genforening med hendes far. Og hun vil for alt i verden undgå, at den karismatiske Theo - hendes fars såkaldte protegé - opdager, hvor svært hun har det.

Så hun kaster sig ud i alt det, Santorini har at byde på – de smukke solnedgange, det turkise vand, de bjergtagende landsbyer og den lækre mad. Men ikke alt på den græske ø er så perfekt, som det lader til at være. Langsomt går det op for Liv, at hendes far måske slet ikke har inviteret hende til Grækenland på grund af Atlantis, men af en helt anden og langt vigtigere grund.

Love & Olives – En rejse for livet er en Mamma Mia-inspireret fortælling om at kaste sig hovedkulds ud i det ukendte for at opsøge det, man savner – og om romancen, der dukker op undervejs.

Love & Olives er tredje bog i en trilogi af Jenna Evans Welch. Den første bog i serien, Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder, udkom i maj 2022, den anden bog Love & Luck – En guide for knuste hjerter, i august 2022.

Autor
Jenna Evans Welch
ISBN13
9788740073157
ISBN10
8740073157
Auflage / Jahr
1 / 2023
Verlag
Politikens Forlag
Seitenzahl
544
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.