Funktionelle lidelser

Funktionelle lidelser

FADL's Forlag
9788777498534
112,00 kr
Bruttopreis
viden, samtaler og sygehistorier

 

De fleste sundhedsprofessionelle vil møde patienter med funktionelle lidelser. Men mange er i tvivl om, hvad en funktionel lidelse er, og hvordan man bedst hjælper denne patientgruppe. Funktionelle lidelser er stadig forbundet med både fordomme, mistro og manglende viden, men de senere års forskning har kastet nyt lys over feltet, og selvom der stadig er ubesvarede spørgsmål, er der grund til at være optimistisk.

Bogen er en basal introduktion til den viden, som på nuværende tidspunkt findes. Den indeholder interviews med fagfolk, der giver et indblik i, hvordan patienterne kan hjælpes og behandles. Desuden fortæller 11 forskellige patienter, hvordan det er at blive ramt af en funktionel lidelse, hvordan de er blevet behandlet, og hvordan de har fået det efterfølgende. Sidst i bogen er et afsnit med redskaber, som sundhedsprofessionelle kan bruge i mødet med patienter med funktionelle lidelser.

Funktionelle lidelser henvender sig primært til sundhedsprofessionelle, men patienter, pårørende og andre interesserede vil også kunne finde relevant viden.

Autor
Lene H.S. Toscano
ISBN13
9788777498534
ISBN10
8777498534
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
FADL's Forlag
Seitenzahl
200
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.