• Neu
Med dansk i kittellommen

Med dansk i kittellommen

Sygehusdansk ApS
9788797335932
367,00 kr
Bruttopreis

 
Med dansk i kittellommen er en sproglig lommebog til læger med udenlandsk baggrund, som arbejder eller som gerne vil arbejde i det danske sundhedsvæsen.
Hvad siger man til patienterne under en neurologisk undersøgelse, hvordan forklarer man dem om risici ved en operation eller spørger ind til deres smerter. Hvad siger man til morgenkonferencen eller når man beder en kollega om hjælp. Hvordan kommunikerer man med sygeplejersker og andre faggrupper.
Bogen er ikke en lærebog i medicin, men en sproglig inspiration til god kommunikation med patienter og kolleger i forskellige situationer og specialer på sygehuset – lige til at have med i lommen.
Derudover indeholder den også ordlister, journalforkortelser og lister over danske betegnelser for sygdomme, symptomer og kroppens anatomi.
Bogen kan med fordel bruges til både at træne ordforråd, nyttige vendinger og en korrekt udtale, da bogens tekster findes som lydfiler på www.sygehusdansk.dk
Ved siden af Med dansk i kittellommen findes bogen Nu skal du høre–en undervisningsbog med masser af patientrelaterede kommunikationsøvelser og lytteforståelser.
Autor
Maria Jensen og Troels Vedel
ISBN13
9788797335932
ISBN10
8797335932
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Sygehusdansk ApS
Seitenzahl
224
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.