Forretningsdansk

Forretningsdansk

Alfabeta
9788763602037
389,00 kr
Bruttopreis

 

Forretningsdansk er målrettet til danskundervisning af forretningsfolk I bogen følger vi en dansk virksomhed fra afdeling til afdeling. Vi begynder i receptionen og bevæger os gennem bogholderi, salg, indkøb, marketing og it m.m. Vi deltager i møder, frokostsamtaler og en enkelt ansættelsessamtale i firmaet Alfa Card, som er opdigtet til formålet, men som til forveksling ligner en hvilken som helst virksomhed i Danmark.

Målet er at give udenlandske forretningsfolk i danske virksomheder et ordforråd, der svarer til det behov, de har i deres virke på danske arbejdspladser. Men derudover er tekster og dialoger suppleret af en række opgaver, hvor man kan arbejde med nogle af de dele af det danske sprog, som stadig driller, selv om man har fået et godt greb om hverdagsdansk.

Forretningsdansk er skrevet af Susanne Saltzstein, som grundlagde sprogskolen Teach Train i 1997. Hun har undervist i dansk i mere end 11 år, herunder mange forretningsfolk. Forretningsdansk er en videreudvikling af tekster, som hun i sin tid skrev til brug for Teach Train's forretningskunder. Tekster, der er gennemprøvet i samarbejde med Teach Train's kursister og bearbejdet i samarbejde med folk fra den danske forretningsverden.    

Bogens niveau svarer til pre-intermediate til advanced/DU3, modul 4-5-6. Den kan bruges til selvstudier såvel som til undervisning med en sproglærer.

Autor
Susanne Søs Saltzstein
ISBN13
9788763602037
ISBN10
8763602032
Auflage / Jahr
1 / 2006
Verlag
Alfabeta
Seitenzahl
120
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.