Shut Up, legs!

Shut Up, legs!

Turbine
9788740616811
214,00 kr
Bruttopreis
Mit vilde ridt med og uden cyklen

 
Fortællingen om Jens Voigts vej til professionel cykelsport er bemærkelsesværdig. Lige fra hans opvækst i Østtyskland, hvor Tour de France blot var noget, man hørte rygter om, til den sene professionelle debut i 1997 og de mange bedrifter, der fulgte på landevejene i de efterfølgende år.

Jens Voigt er kendt som et venligt og ærligt menneske, der ikke er bange for at sige sin mening – noget der er kommet til udtryk i forbindelse med hans skarpe omtale af dopingmisbrug i de mange sager, der har plaget cykelsporten siden hans debut.
Men Jens Voigt er i særdeleshed også kendt som en kompromisløs cykelrytter, hvis særlige kørestil og engagement har skaffet ham fans over hele verden. Holdkammerater og modstandere beskriver Jens som en stædig og ustoppelig holdspiller, der altid giver sig 100 procent. Hans uforudsigelighed og utrættelighed har sikret ham mange sejre, heriblandt en etapesejr og den gule førertrøje i Tour de France, samt timerekorden i 2014, hvor han afsluttede sin karriere med at slå den tidligere rekord med over en kilometer.

Shut up, legs! er en beretning om alt det, der har gjort Jens Voigt til en udødelig skikkelse inden for cykelsporten, og bogen kombinerer hans egne beretninger fra sadlen med udsagn fra andre centrale personer, der har fulgt ham i årenes løb. Den er et must for enhver, der interesserer sig for professionel cykling.

Autor
Jens Voigt
ISBN13
9788740616811
ISBN10
8740616819
Auflage / Jahr
1 / 2017
Verlag
Turbine
Seitenzahl
244
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.