Villa Havbrise

Villa Havbrise

Alpha Forlag
9788772393209
112,00 kr
Bruttopreis

 
Lige så snart Sophie blev færdig som student, flygtede hun fra familien og den lille skånske flække, hun er opvokset i, for at bo og arbejde i Berlin, og her er hun blevet hængende. Nu mange år efter fører morens død hende tilbage til en arv, hun ikke kan stikke af fra: Villa Havbrise, huset, Sophie er vokset op i, og som i hendes mormor og oldemors tid fungerede som badehotel.
Villa Havbrise skal sælges, ingen tvivl om det, men først bør huset sættes lidt i stand, og Sophie forsøger sig med et opslag efter gratis arbejdskraft. Flere melder sig, og Sophie udvælger tre: Isak, Martin og Katja, der alle har erfaring med istandsættelse af huse, men som også hver især har deres grunde til at holde en pause fra deres sædvanlige liv. Måske er både deres og Sophies bagage for tung til, at projektet kan lykkes?
Og i nabohuset bor den døve Ella, der hele sit liv har passet haven på Villa Havbrise. Også hun har bagage i form af en hemmelighed, hun i årevis har båret på. Nu hvor Sophie er vendt tilbage, skal Ella så fortælle hende, hvad hun ved, eller er det bedre at tie?
Autor
Caroline Säfstrand
ISBN13
9788772393209
ISBN10
8772393203
Auflage / Jahr
3 / 2024
Verlag
Alpha Forlag
Seitenzahl
365
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.