Pigen i pink

Pigen i pink

Forlaget mellemgaard
9788776300661
214,00 kr
Bruttopreis

 
Pigen i pink er den sjette bog i Pigen i P-serien, og bogen fortsætter i samme dur som alle de andre, med små søde historier om de drømme, vi går og drømmer, som går hen og udvikler sig. Da historierne i denne bog er skrevet i min sygdomsperiode, og et par enkelte er lavet under pandemien, så har jeg ladet mig inspirere af personer, vi alle kender fra et eller andet sted, men det er ikke sikkert, at I finder ud af, hvem de er. For som alt andet, jeg skriver, så er de gemt væk i ord, bogstaver og steder, hverken de eller jeg har været.             
Uddrag af bogen Han kommer hen mod mig, han griber trusserne og ser på dem og siger: ”De er fanme også pink.” Han sætter dem op til sit ansigt og dufter til dem, og derefter putter han dem i lommen på sine bukser og kommer hen til mig. Jeg ser på ham, hans pik står ud af hans bukser, og da han kommer hen til mig, kysser han mig, imens han hiver min nederdel op, og han kan komme til at kneppe mig igen. Jeg tager fat i ryglænet på stolen, og hans pik finder vej ind i mig igen.               
Om forfatterenAnita Christensen er født, opvokset og bosat i en lille nordjysk by. Hun begyndte at skrive i 2004 for at komme af med de frustrationer, som tilværelsen giver, når man skal have et liv til at fungere med to handicappede børn.
Autor
Anita Christensen
ISBN13
9788776300661
ISBN10
8776300668
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
296
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.