Broen

Broen

Scandinavia A/S
9788771324488
171,00 kr
Bruttopreis

 

Broen er en kærlighedshistorie skildret på baggrund af en lille boghan­dels kamp for overlevelse

Molly Allen er single og bor i Portland. Hun længes stadig efter den mand i Tennessee, som hun rejste fra for fem år siden. De havde et helt særligt forhold til hinanden, som hun aldrig har glemt. Ryan Kelly bor i Nashville. Bag sig har han en brudt forlovelse og flere års turneer med et country-musikband. Han kan stadig for sit indre høre Mollys blide stemme, som opmuntrer ham til at forfølge sine drømme – Molly, som han aldrig kan glemme. Når minderne trænger sig på, besøger han Broen, den ældste boghandel i Franklins historiske centrum, hvor han og Molly engang tilbragte så mange timer sammen.

I tredive år har Charlie og Donna Barton stået bag disken i Broen, hvor folk fra Franklin og omegn altid er blevet mødt med kaffe på kanden, tid til en snak og reoler fulde af gode bøger, selv når det var sløje tider for boghandlere. Men i maj fejede århundredets oversvømmelse gen­nem byen og ødelagde næsten alle bøger i butikken.

Nu trækker banken tæppet væk under lejemålet på Broen. Modløs og uden at kunne se en ende på problemerne overvejer Charlie det utænkelige, men en voldsom ulykke kommer ham i forkøbet.

Får han en chance til, sker miraklet, trods den dramatiske ulykke og konkursen?

Autor
Karen Kingsbury
ISBN13
9788771324488
ISBN10
8771324488
Auflage / Jahr
1 / 2013
Verlag
Scandinavia A/S
Seitenzahl
160
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.