Smørrebrød og catering

Smørrebrød og catering

Praxis Forlag A/S
9788729010661
1.355,00 kr
Bruttopreis

 

Smørrebrød og catering er lærebogen til gastronom-specialet af samme navn. 

Bogen dækker sammen med Gastronom alle væsentlige emner i hovedforløbet for specialet. Det er emner som pålæg, sild, ost, grønne salater, mayonnaisesalater, reception, brunch, tapas, smørrebrød, specialiteter, vegetarkost, dessert og kage m.fl. 
Derudover indeholder bogen også emnerne sensorik og smørrebrød samt anretning og salg. 

Smørrebrød og catering indeholder såvel klassiske som innovative opskrifter. Opskrifterne er i mange tilfælde suppleret med gode tips til fx alternative ingredienser eller særlige teknikker. 

Der er mange flotte billeder, der viser eksempler på, hvordan de forskellige retter kan se ud. 
 

Autor
Ammy Vestersten
ISBN13
9788729010661
ISBN10
8729010667
Auflage / Jahr
1 / 2023
Verlag
Praxis Forlag A/S
Seitenzahl
360
Bindung
Hæftet
Indbundet
Ukendt
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.