Akut pædiatri og neonatologi

Akut pædiatri og neonatologi

FADL
9788777495373
471,00 kr
Bruttopreis
4. udgave

 

”Akut pædiatri og neonatologi” er et redskab til den kliniske hverdag, hvor et hurtigt opslag skal give et overblik over en akut tilstand.  

En stram struktur og et omfattende stikordsregister sikrer, at læseren hurtigt kan finde den søgte information. Informationerne er struktureret efter definitioner, symptomer og fund, differentialdiagnoser, undersøgelser og behandling.  

Målgruppen er pædiatere, anæstesilæger, skadestuelæger, vagtlæger, praktiserende læger, samt sundhedspersoner i pædiatriske afdelinger og skadestuer. Bogen kan bruges af medicinske studenter som supplerende læsning i fagene pædiatri og akut patient.  

Alle kapitler er vurderet kritisk af eksperter i de respektive felter. I aktuelle udgave er alle kapitler opdateret og en lang række nye kapitler er kommet til.

Bogens formål er at give retningslinjer for praktisk håndtering af akutte tilstande hos børn og neonatale. Målgruppen er pædiatere, anæstesilæger, skadestuelæger, vagtlæger og praktiserende læger. Bogen vil også kunne bruges af medicinstuderende som supplerende læsning i fagene pædiatri og akut patient.

Autor
Juri Lindy Pedersen
ISBN13
9788777495373
ISBN10
8777495373
Auflage / Jahr
4 / 2015
Verlag
FADL
Seitenzahl
675
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.