Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
menneskets ernæring og sundhed
Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl.a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder.Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf. Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord.Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.
- Autor
- Frank Rudolf Jacobsen
- ISBN13
- 9788743323198
- ISBN10
- 8743323197
- Auflage / Jahr
- 1 / 2022
- Verlag
- Systime
- Seitenzahl
- 120
- Bindung
- Hæftet