Kostlære og -vurdering

Kostlære og -vurdering

Praxis Forlag A/S
9788729005889
500,00 kr
Bruttopreis

 

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker og velsmagende mad. Hensynet til klima og bæredygtighed fylder mere og mere i de professionelle køkkener og skal dermed også tænkes ind i den daglige madproduktion. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.

Bogen indeholder følgende kapitler:
? Introduktion til kostlære og -vurdering
? Madvaner og spisekultur
? Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
? Normalkost
? Sygehuskost
? Kost til småtspisende
? Vegetarkost og andre planterige kostformer
? Målgrupper
? Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion
? Måltidsfordeling og portionsstørrelser
? Menusammensætning
? Menuplanlægning i praksis
? Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
? Menuvalg
? Rammerne omkring måltidet
? Næringsstofberegning
? Vurdering af madens sammensætning
? Kost-og brugerundersøgelser

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Autor
Lenette Grønning Jørgensen
ISBN13
9788729005889
ISBN10
8729005884
Auflage / Jahr
7 / 2022
Verlag
Praxis Forlag A/S
Seitenzahl
248
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.