Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskellige grupper.
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Kroppens opbygning og funktioner
• Fordøjelsen
• Maden - kroppens brændstof
• Energigivende stoffer
• Vitaminer - de små igangsættere
• Mineraler - de små nødvendigheder
• Mad til forskellige grupper
Denne 9. udgave er lettere revideret i forhold til De officielle Kostråd, Madpakkehånd, samt anbefalinger for D-vitamin- og mælkeindtag. Disse anbefalinger kan findes på Fødevarestyrelsens hjemmeside altomkost.dk.
Redaktionen
- Autor
- Iben Humble Kristensen
- ISBN13
- 9788729004899
- ISBN10
- 8729004896
- Auflage / Jahr
- 9 / 2021
- Verlag
- Praxis Forlag A/S
- Seitenzahl
- 200
- Bindung
- Hæftet