Gastronom

Gastronom

Praxis Forlag A/S
9788757129335
1.015,00 kr
Bruttopreis
 

Gastronom - lærebog for kok, smørrebrød og catering er fagets bog. Den følger bekendtgørelsen og lægger vægt på råvarekendskab, tilberedningsmetoder, anretning og teknikker til fx at udbene kød, udskære grøntsager og klare supper. Alt sammen rigt illustreret.

I denne udgave er der kommet et øget fokus på kød som råvare, og opskrifterne på retter med kød er også fornyet og er til 2 couverter. Bogen er gennemskrevet og revideret. Dertil har den fået helt nyt layout, og der er indsat mange nye billedserier af retter.

Ekstramateriale
Bogen indeholder en stor opskriftsamling, som suppleres med opskrifter.praxis.dk, hvor alle bogens og mange flere opskrifter ligger - lige til at skrive ud. Desuden er der også ekstramateriale som fx dansk-fransk/fransk-dansk ordbog og supplerende materiale til undervisningen. Adgang til ekstramaterialet kræver aktiveringskode, som du finder i bogen.

Autor
Bent Dahl
ISBN13
9788757129335
ISBN10
8757129339
Auflage / Jahr
5 / 2019
Verlag
Praxis Forlag A/S
Seitenzahl
688
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.