Psykologiens veje

Psykologiens veje

Systime
9788761692658
596,00 kr
Bruttopreis
 
Psykologiens veje præsenterer forskellige retninger inden for psykologien:PsykoanalyseBehaviorismeEvolutionspsykologiEksistentiel og humanistisk psykologiKognitiv psykologiSocialpsykologi
Bogen beskæftiger sig også med flere af de vigtigste psykologiske discipliner: udviklingspsykologi, neuropsykologi, personlighedspsykologi og læringspsykologi.
På denne baggrund kaster udgivelsen lys over en række specifikke psykologiske temaer eller problemstillinger med relevans for nutidens samfund - herunder stress, intelligens, kønsforskelle, omsorgssvigt, ungdomsliv, familie og opdragelse, ondskab.
Bogen er bygget op, så hvert kapitel udgør en afsluttet helhed, som man kan arbejde med uafhængigt af andre kapitler.
I lyset af Reform 2017 er Psykologiens veje bl.a. blevet opdateret med et nyt kapitel om videnskabsteori og metode. Her skelnes der grundlæggende mellem kvantitative og kvalitative metoder, hvorefter de forskellige typer af undersøgelser præsenteres.
Kapitlet om eksperimenter introducerer to nye betegnelser for eksperimenter: gruppebaserede og individbaserede eksperimenter. Til slut i kapitlet introduceres begreberne validitet og reliabilitet og en oversigt til kritisk vurdering af undersøgelser præsentere
Autor
Ole Schultz Larsen
ISBN13
9788761692658
ISBN10
8761692654
Auflage / Jahr
3 / 2018
Verlag
Systime
Seitenzahl
508
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.