Smagens didaktik

Smagens didaktik

Akademisk Forlag
9788750052074
279,00 kr
Bruttopreis
 

Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.

Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.

Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.

Autor
Karen Wistoft;Lars Qvortrup
ISBN13
9788750052074
ISBN10
8750052071
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Akademisk Forlag
Seitenzahl
160
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.