Kommunikation og samarbejde

Kommunikation og samarbejde

Akademisk Forlag
9788750043119
274,00 kr
Bruttopreis
 

Kommunikation og samarbejde handler om, hvordan man får indsigt i og udvikler sine egne og andres evner til at kommunikere og samarbejde i professionelle relationer. Bogen forholder sig både til metoder og viser vej gennem praktiske øvelser.

Bogen henvender sig til alle de professioner, hvor den professionelle relation er i front. Det betyder i første omgang sygeplejersker, lærere, pædagoger, socialrådgivere og studerende, som er under uddannelse eller efteruddannelse. Bogen er desuden relevant for andre faggrupper, hvor det relationelle har betydning for den gode professionsudfoldelse.

Kommunikation og samarbejde giver de mange mennesker, der arbejder professionelt med andre mennesker viden om og vejledning i, hvordan de kan varetage dette arbejde. Både for studerende og professionsudøvere kan bogen give et teoretisk fundament, og de mange øvelser præsenterer metoder og de rammer, der kan være hjælpsomme.

I denne tredje gennemreviderede udgave af Kommunikation og samarbejde indgår mere læringsteori og narrativ teori, og metode og øvelserne sidst i bogen er opdaterede.

Autor
Mads Hermansen;Ole Løw;Vibeke Petersen
Vibeke Petersen;Ole Løw;Mads Hermansen
ISBN13
9788750043119
ISBN10
8750043110
Auflage / Jahr
3 / 2013
Verlag
Akademisk Forlag
Seitenzahl
240
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.