Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Mælkekemi er skrevet med henblik på uddannelse af mejeriteknikere og procesteknologer, men kan også anvendes som orienterings- og opslagsværk af andre, der beskæftiger sig med mælk og mejeriprodukter.Bogen giver et omfattende indblik i mælkens fysik og kemi samt de mange forarbejdningsprocesser, analysemetoder og beregninger, der kan tages i brug i forbindelse med behandling af mælk og mælkeprodukter. Mælkekemi udkom første gang i 1962 og er siden revideret flere gange. Denne revision fører bogen helt up to date inden for moderne mælkekemi.
- Autor
- E. Waagner Nielsen
E Waagner Nielsen - ISBN13
- 9788778812803
- ISBN10
- 8778812801
- Auflage / Jahr
- 3 / 2001
- Verlag
- Erhvervsskolernes Forlag
Praxis Forlag A/S - Seitenzahl
- 221
- Bindung
- Hæftet