Ledelse og psykisk arbejdsmiljø

Ledelse og psykisk arbejdsmiljø

Gyldendal
9788792711137
217,00 kr
Bruttopreis

 

Artiklerne i Ledelse og psykisk arbejdsmiljø forholder sig til helt centrale problemstillinger i professionernes psykiske arbejdsmiljø. Arbejdet, der stiller umættelige krav til medarbejderens selvrealisering i arbejdet. Dette medfører sårbarhed og risiko for stress og depression.

Psykologiseringen er et gennemgående tema i bogens artikler, der repræsenterer forskellige teoretiske tilgange til det professionelle arbejde.

Samlet kan bogens artikler udvide forståelsen af velfærdsprofessionernes arbejde og deres aktuelle vilkår for professionens arbejde.

Ledelse og psykisk arbejdsmiljø vil kunne inspirere til udvikling af det professionelle arbejde samt ledelse og organiseringen af det.

Indhold:

  Indledning   Ny tid – ny organisationspsykologi   Identitet og livet i en moderne organisation   Et psykodynamsik blik på det psykiske arbejdsmiljø   Arbejdspladsens sociale kapital. En vej til både trivsel, kvalitet og større borgertilfredshed   Om menneskevenlige lærings- og arbejdsmiljøer   Depression og arbejde ud fra en evolutionær forståelse
Autor
Einar B. Baldursson;Klaus Stagis;Tage Søndergård Kristensen;Hans Henrik Knoop;Bendt Torpegård Pedersen;Peter Carlsen;Kjeld Sten Iversen
ISBN13
9788792711137
ISBN10
8792711137
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
139
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.