I dag er Guds dag (Indbunden udgave)

I dag er Guds dag (Indbunden udgave)

Pastoral-Centret, Ansgarstiftelsens Forlag
9788740913408
300,00 kr
Bruttopreis

 
Mere end en generation af kristne har ladet sig inspirere af Wilfrid Stinissens tanker til hver af årets 365 dage. Disse refleksioner, som er vokset ud af Broder Wilfrids prædikener og foredrag over en periode på mere end 20 år, er perler af kristen litteratur. Sproget er klart og enkelt som en diamant. Tankerne rummer en visdom, som er dyb og på samme tid så enkel, at enhver har mulighed for at følge dem.

I DAG ER GUDS DAG er udkommet på mere end 20 sprog og står i dag som en tidløs klassiker indenfor kristen spiritualitet og andagtslitteratur. Opskriften på dens succes er enkel: Korte refleksioner, der kan læses på under fem minutter. Tekster, der indbyder til fordybelse og overvejelse i en eller så travl hverdag. Og en formidling af selve essensen af den kristne tro på en måde, så det har relevans for moderne mennesker i det 21. århundrede.

Det er det, der har gjort bogen til en uundværlig ressource for rigtig mange mennesker og Stinissen til en af de mest elskede røster i vor tid. Som Grethe Livbjerg skriver i sit forord: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.”

Wilfrid Stinissen var katolsk præst og karmelitmunk. Han blev født 1927 i Antwerpen. Han døde 30. november 2013 i Norraby kloster i Tågarp, hvor han havde været bosiddende siden 1967. Stinissen har skrevet omkring 15 bøger samt en række mindre skrifter. Det røde tråd i Stinissens forfatterskab er glæden over at være elsket af Gud.


Ny udgave af Wilfrid Stinissens skattede andagtsbog.
Bogen indeholder 365 tekster - en kort læsning til hver dag.
Autor
Wilfrid Stinissen
ISBN13
9788740913408
Auflage / Jahr
3 / 2015
Verlag
Pastoral-Centret, Ansgarstiftelsens Forlag
Seitenzahl
416
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.