Vandreture i Norge

Vandreture i Norge

Legind
9788771555769
300,00 kr
Bruttopreis
En praktisk guide til spændende og naturskønne ture overalt i Norge

 
Enestående vandreoplevelser fra syd til nord
VANDRETURE I NORGE er en praktisk guide til spændende og naturskønne ture overalt i landet. Bogen er ideel til alle, der elsker at vandre i Norge og gerne vil opleve den norske natur på tæt hold.
Norge er et stort og langt land med masser af stier og vandremål at vælge imellem. Nogle af dem kender du måske allerede, mens andre kan give dig inspiration til nye oplevelser. Bogen byder på en række ture af forskellig længde og sværhedsgrad rundt omkring i hele Norge med beskrivelser af steder, der enten er værd at besøge undervejs eller som ligger lige i nærheden af ruten. Der findes både ture for hele familien og mere udfordrende ruter til de mere erfarne vandreentusiaster.
96 vandreture fordelt over hele NorgeForskellige rutelængder og sværhedsgraderUdførlige beskrivelser af hver enkelt rute med tips til seværdigheder i nærhedenGode og detaljerede kort over alle ruterneBogen er skrevet og redigeret af Terje Karlung, der har stor erfaring med rejselivet i Norge og et godt kendskab til norsk natur og de aktiviteter, som friluftslivet har at byde på.
Autor
Terje Karlung
ISBN13
9788771555769
ISBN10
8771555765
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
Legind
Seitenzahl
224
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.