Kort & Guide – New York

Kort & Guide – New York

Legind
9788771554663
86,00 kr
Bruttopreis
Seværdigheder • Highlights • Praktisk info
 
Vi viser dig vej til verdensberømte skyskrabere, historiske bygningsværker og imponerende kunstsamlinger I verdensklasse. Tag på sejltur ud til Frihedsgudinden, slap af i Central Park, og gå på opdagelse i designforretningerne på Fifth Avenue.
- Detaljerede folde ud-kort for hvert område- Beskrivelser af byens store seværdigheder og attraktioner- Rundt om New Yorks historie- Praktiske informationer
”Kort & Guide” er en serie af brugervenlige rejseguides til byer, lande og områder, der har en exceptionel kombination af folde ud-kort og inspirerende informationer.
Guiderne er det oplagte valg til rejsen på både den forlængede weekend og den ugelange ferietur.
Hver destination er inddelt i fire velvalgte områder med et skarpt udvalg af seværdigheder, shopping og oplevelser. Det hele er markeret på de detaljerede kort, der er skabt til at blive foldet ud ved det område, du læser om.
Guiderne har et praktisk lommeformat, men kan også foldes ud til et samlet kort over hele området, så du får et godt overblik. På bagsiden findes praktisk rejseinformationer, såsom transport, historie, og indeks til kortsiderne.
Autor
Eva Tangø-Brandt
ISBN13
9788771554663
ISBN10
8771554661
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Legind
Seitenzahl
36
Bindung
Folde ud bog
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.