VAND TIL VIN -

VAND TIL VIN -

Peregrinus Books
9788799469314
214,00 kr
Bruttopreis
Katedralen og budskabet om livsglæden

 

Spirituel bog om katedralen i Chartres

Pilgrimsleder og forfatteren til ”VANDRINGEN – I pilgrimsspor” Ann Bjerre udgiver den 5. november 2015 sin nye bog ”VAND TIL VIN – Katedralen og budskabet om livsglæden”.

Bogen er en beskrivelse af og en kærlighedserklæring til en af Europas smukkeste gotiske katedraler, nemlig Notre-Dame-de-Chartres, der ligger kun fem kvarters kørsel fra Paris. Men bogen er også en dyb personlig beretning om en skelsættende retræte til den franske by Chartres, som Ann Bjerre foretog i sommeren 2014. En retræte med megen spiritualitet, uventede møder og mange erkendelser.

Som man kan læse det på bogens bagside:

I denne bog møder vi Ann Bjerre og seks andre vise kvinder, der i løbet af en uges retræte oplever, hvordan byens verdensberømte katedral – og jorden den er bygget på - åbner sig for dem og afslører sine mysterier og hemmeligheder.

Hemmeligheder, der leder helt tilbage til kelterne, kristne mystikere og andre, der gennem tiderne har følt sig draget af Chartres. En pilgrimsfærd fra de førkristne rødder over Den Sorte Madonna, glasmosaikkerne og Labyrinten til den vigtigste rejse af dem alle sammen: Rejsen ind i de syv kvinders egen sjæl, ind til livsgnisten.

For den spirituelle nysgerrighed og søgen er større end før i Danmark i disse år. Retræter og pilgrimsrejser er derfor også populære og efterspurgte som aldrig før. Og med Ann Bjerres bog i hånden kan både den uerfarne og den garvede pilgrimsvandrer og spirituelt interesserede få noget med hjem – eller med ud.

Bogen egner sig nemlig også glimrende som rejsebog for den, der skal til Chartres, og som selv vil opdage katedralen - på den spirituelle måde.

 

Om forfatteren: Ann Bjerre har i ti år arrangeret pilgrimsrejser og er på ti til tolv pilgrimsrejser om året foruden retræter m.m. Hun har blandt andet besøgt Lourdes, Roacmadour, Montserrat, Jerusalem, Assisi, Rom, Santiago de Compostela, Vadstena og selvfølgelig Chartres.

Kontakt: www.annbjerre.dk

Pris: 249,- udgives af PeregrinusBooks

Autor
ann bjerre
ISBN13
9788799469314
ISBN10
8799469316
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
Peregrinus Books
Seitenzahl
250
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.