Motorcykeloplevelser i Europa

Motorcykeloplevelser i Europa

Forlaget mellemgaard
9788772376561
257,00 kr
Bruttopreis
 
Ejler Holt tager i over 14 kapitler læseren med på sine motorcykelture over hele Europa, helt ud i hjørnerne af verdensdelen og helt ind i mange af Europas hovedstæder. Han fortæller med lune om de mange oplevelser, både gode og dårlige, som han har haft på sine solo-ture på 2 hjul, og inspirerer læseren med tips om, hvad han – delvist sammen med sin bedre halvdel – har lagt vægt på at se i de forskellige lande. Ved hjælp af 7 faktabokse deler han ud af de erfaringer, han har gjort gennem næsten 20 år, fra pakning af motorcyklen, hvordan man overvinder sprogvanskeligheder, gode råd om påklædning samt andre lavpraktiske emner, som kan hjælpe den måske kommende langturskører over begyndervanskelighederne.
Uddrag af bogen Mont Ventoux, Frankrig. Efter en kort besigtigelse af bjerget begynder jeg nedstigningen sydover ad den snoede bjergvej. Jeg går til stålet gennem hårnålesvingene, dæksiderne er på arbejde, bag hjelmvisiret ses et bredt smil. Hver gang der er en lige strækning, bemærker jeg i spejlene en prik, som bliver større for hvert sving. Lige før vi når bunden af bjerget, bliver jeg overhalet af en cykelrytter! Sådan noget tærer på selvtilliden.         
Om forfatteren Ejler Holt er årgang 1945 og uddannet som maskiningeniør fra Odense Teknikum i 1969. Gennem sin 42 år lange erhvervskarriere har han bl.a. været udstationeret i Indonesien, Nigeria, Kuwait og Mongoliet. I 19 år var han bilinspektør med opgaver inden for rekonstruktion af færdselsuheld, indretning af invalidebiler etc. Han sluttede sin karriere som projektleder i maskinindustrien.
Autor
Ejler Holt
ISBN13
9788772376561
ISBN10
8772376562
Auflage / Jahr
1 / 2021
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
332
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.