Bog ét med Gud

Bog ét med Gud

Paradigma Mastermind
9788794257008
236,00 kr
Bruttopreis

 
Du er til hver en tid blot én tanke fra at ændre dit liv i en positiv eller negativ retning!
Charlie Phoenix taler direkte til læseren, mens hun med afsæt i naturvidenskabelige, psykologiske og spirituelle teorier og metoder giver indblik i, hvordan et menneskeliv kan ændre sig ved hjælp af konkrete handlinger i hverdagen. Samtidig lukker hun læseren helt ind i sin egen personlige historie – også der, hvor smerte var gældende vilkår.
Bogen er velegnet til selvudvikling. Forfatteren opfordrer til, at du som læser plukker de ideer, som giver mening i dit eget liv – her er på befriende vis ingen endegyldige facit.
Bog ét med Gud tilbyder anvisninger til, hvordan du trin-for-trin hhv. kan begynde- udøve, samt udvikle din egenspirituelle praksis, hvis ultimative mål er at få dig tættere på udtrykket for dit unikke Sande Jeg.
Bogen beskriver genveje og faldgruber og får sat, hvad der for mange er svært tilgængeligt stof, ind i en letforståelig kontekst.Bog ét med Gud begrænser sig ikke til at beskæftige sig med en enkelt religiøs retnings forståelse af det spirituelle, men respekterer læserens egen opfattelse af det guddommelige.
Autor
Charlie Phoenix
ISBN13
9788794257008
ISBN10
8794257000
Auflage / Jahr
1 / 2022
Verlag
Paradigma Mastermind
Seitenzahl
224
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.