Fem år med Obama

Fem år med Obama

Rosenkilde & Bahnhof
9788771283754
112,00 kr
Bruttopreis
forandring vi kunne tro på?
 
Han blev valgt på løftet om at forandre Amerika. 'Change We Can Believe In' lød sloganet, der henrykkede både amerikanerne og resten af verden. Fem år er gået siden Barack Obama blev taget i ed som præsident og spørgsmålet er nu: Har Obama forandret Amerika? I denne antologi søger skribenterne på Kongressen.com at give svaret. Ud fra såvel indenrigs- som udenrigspolitiske vinkler ser de tilbage på Obamas første fem år ved magten, og ser frem mod de kommende.  'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?' er den første antologi om Obama på dansk og kommer hele vejen rundt om en præsident, til hvem forventningerne var så store, at de næsten var umulige at indfri.  
Antologien er inddelt i tre hoveddele: ’Indenrigspolitik’, ’Washington’ og ’Udenrigspolitik’. Ud fra hver deres ekspertise-område ser fagskribenterne på Kongressen.com, samt Ulrik Bie og Michael Ehrenreich, tilbage på de fem år der er gået, gør status, og ser fremad mod de kommende år. Tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft har skrevet forordet. 
Om forfatterneAnders Agner Pedersen er redaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Er forfatter til bøgerne ‘Kennedybrødrene’ fra 2011 og ‘Da Spin Erobrede Danmark’, som han sammen med Jens Aagaard udgav i 2013. November 2013 udgav han den meget omtalte bog ‘Fred Til Alle Tider – Historien Om John F. Kennedys Største Taler′. Jens Aagaard er nyhedschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Dækkede i knap ti år dansk politik for Ekstra Bladet og var derefter ansat på Søndagsavisen, hvor han bl.a. dækkede dansk politik og skrev interviews og portræthistorier.  
Autor
Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard (red.)
ISBN13
9788771283754
ISBN10
8771283757
Auflage / Jahr
1 / 2014
Verlag
Rosenkilde & Bahnhof
Seitenzahl
270
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.