Verden Kalder

Verden Kalder

CultureCrossing
9788776642570
214,00 kr
Bruttopreis
inspiration til en global hverdag

 
Verden kalder er en inspirationsbog for de danske familier, der tager udfordringen op og ønsker at afprøve drømmen om at bo i udlandet, hvad enten det er som udstationereteller på egen hånd. 
Bogen går tæt på de mange overvejelser, man har inden flytningen og de utroligeoplevelser, man får under opholdet både som individ, barn, par og forældre. 
Uanset destination er der et hav af spørgsmål, der melder sig. Spørgsmål om at falde til i det nye land og om at skulle skabe sig et hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af nyt sprog, venskaber, arbejdsliv,skolegang og at skulle forstå det nye opholdslands kultur og religion. 
Verden kalder bygger på forfatternes viden og erfaringer fra hverdagsliv i forskellige kulturer. En viden, der er suppleret med råd fra faglige eksperter og ikke mindst interviews med danske familier bosat over alt på kloden. De personlige erfaringer er gengivet i levende citater og I en række portrætter, hvor danskere i udlandet levende fortæller om deres oplevelser fra de lande, hvor de er bosat
Autor
Lena Lauridsen
Line Mørkbak & Lena Lauridsen
ISBN13
9788776642570
ISBN10
8776642577
Auflage / Jahr
1 / 2008
Verlag
Børsens Forlag
CultureCrossing
Seitenzahl
303
304
Bindung
Hæftet
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.