Bag smil og strikponchoer

Bag smil og strikponchoer

Forlaget VITA
9788799938544
214,00 kr
Bruttopreis
En fortælling om smerte, sorg og skam ved ufrivillig abort - og hvorfor du skal tale om det
 
Hele sit liv har Marie drømt om at blive mor til tre børn. Mens hendes veninder bliver gravide og føder sunde og raske børn, aborterer Marie igen og igen. Hun tør ikke fortælle nogen om den smerte og det store savn, hun bærer rundt på. Først da hun når uge 20 i sin femte graviditet og finder ud af, at hun skal have en lille dreng, deler hun sin glæde med omverdenen. Men lykken varer kort. I stedet for at bringe sin søn hjem i en barnevogn, må Marie bære ham gennem de lange hospitalsgange i en lille kiste, efter at han er død i hendes mave. 
Marie fortrænger sin drøm om at blive mor til tre og sværger, at hun er færdig med at få børn, men så møder hun Jerry. Netop som hun begynder at tro på, at livet alligevel kan blive godt, sker det, hun frygter allermest. Hun bliver gravid. Magtesløs overfor naturens og Guds veje står hun igen overfor at skulle igennem en ubeskrivelig smerte, men denne gang er hun ikke alene. 
Maries historie er en fortælling om at indse, at vejen til lykke ikke handler om, at vi har styr på alt, men om at kunne acceptere og leve med de glæder og sorger, livet byder os. Vi kan ikke undgå at opleve smerte og sorg i livet, men det er først, når vi lærer at acceptere livets store og små slag, at vi kan leve det liv, vi har fået, fuldt ud. 
”Bag smil og strikponchoer” er en bog til alle de kvinder, der har mistet et barn og følt sig alene med deres sorg og smerte, som de har skjult – måske ligesom Marie bag en smilende facade og store gevandter. Samtidig er det en bog til de fædre og pårørende, der også mister og sørger, når deres kone, mor, datter og søster oplever en uventet abort. Som Marie indser: ”Det gik op for mig, at min mand også har behov for at tale om det og at jeg havde holdt ham ude – og at sorgen ikke er min alene”.
Autor
Francette Marie Kadiri
ISBN13
9788799938544
ISBN10
8799938545
Auflage / Jahr
1 / 2021
Verlag
Forlaget VITA
Seitenzahl
195
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.