Netværk på godt og ondt. Magtmisbrug...

Netværk på godt og ondt. Magtmisbrug for begyndere

KJOELLER.dk
9788740918748
209,00 kr
Bruttopreis

 
Jo flere du kender, jo bedre muligheder har du. Måske. For nogle trækker ned, andre trækker op. Derfor gælder det om at kende de rigtige og ikke fylde sit liv med de forkerte. Når du skal have et godt job, skal have ny udestue eller finde en god tandlæge.
Et netværk er det bedste smøremiddel, der findes. Uanset hvad du kører i, og hvor du kører hen.
Det er også det mest effektive forsvar mod uretfærdighed og terror fra de netværk, som findes overalt.
Denne bog lærer dig, hvordan du bygger dit netværk, og hvordan du bruger det, når det gælder. I privatlivet, på arbejdet, hvis du får ørerne i det offentlige maskineri, eller hvis du vil kaste dit liv i nye retninger.
Det er en bog om sympati, venskab, hemmeligheder og kærlighed – og om alliancer, intriger, magtkampe og disciplin.
Folk uden netværk er som fisk uden vand, orme uden jord og fugle uden luft. Kun genier og idioter kan overleve uden netværk. Og kun de heldigste lever godt uden.
Folk uden netværk er lette ofre for netværks terror.
Enhver leder ved det, enhver journalist ved det og enhver politiker ved det: Det afgørende er de personlige relationer.
Så se at komme i gang.
Klaus Kjøller er forfatter og kommentator. Var i 1978-2015 lektor i moderne dansk sprog og sprogbrug ved Københavns Universitet. Han har specialiseret sig i politisk kommunikation og sprogbrug. Han har skrevet bøger om manipulation, netværk, spindoktorer og argumentation.
Denne bog, ”Netværk på godt og ondt. Magtmisbrug for begynder”, indgår i en trilogi. De to andre er ”Manipulation. En håndbog. 2. reviderede udgave – nu med indoktrinering, vold og hjernevask”, Borgen 2007 (9. Oplag, Gyldendal Business 2016; 1. udg. Borgen 1991) og ”(E-)Håndbog for undertrykte – med nøgle til kommissærernes bullshit”, 2013 (KJOELLER. dk 2015).
Alle 3 bøger handler om magt og kommunikation og har form af selvhjælpsbog. Fokus i ”Manipulation” er på individets muligheder. Fokus i ”Netværk” er på det hemmelige holdarbejdes muligheder bag om alle formelle, officielle, lovlige systemer.I begge disse bøger handler det om at gøre kommunikationen så effektiv som mulig ud fra de mål, du har – alene og i samarbejde med andre.I ”(E-)Håndbog for undertrykte” er fokus på de rammer, magten sætter for kommunikationen.
Læs mere om sammenhængen mellem bøgerne i kapitlet Efterskrift til magt3logien.
Læs på KlausKjoeller.dk om disse tre bøgers forhold til andre bøger i forfatterskabet.
Autor
Klaus Kjøller
ISBN13
9788740918748
Auflage / Jahr
1 / 2016
Verlag
KJOELLER.dk
Seitenzahl
320
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.