Hjemmefra

Hjemmefra

Hovedland
9788770705998
146,00 kr
Bruttopreis
Sådan får du styr på dit liv

 
Tillykke! Nu skal du så i gang med at skabe dit helt eget liv. Du bestemmer, men har også ansvaret. Benyt chancen til at komme godt i gang og undgå fejl, der kan gøre livet surt for dig. Det er skønt at være uafhængig, men det kræver, at du er forberedt på de udfordringer der er, når du skal stå på egne ben.

HJEMMEFRA giver svaret på alle de praktiske spørgsmål du har. Undgå gældsfælder, luskede lejekontrakter, skattesmæk og mange andre kedelige ting, som mange af dine kammerater kommer ud for. Det gælder om, at du  tager magten i dit nye liv, fra starten.

HJEMMEFRA giver dig opskriften på, hvordan du får en bæredygtig økonomi, så du ikke skal frygte uventede regninger og aldrig har penge nok på kontoen sidst på måneden.
HJEMMEFRA hjælper dig til at komme godt i gang, også når det handler om at falde til et nyt sted og få en god hverdag med studier, job og fritid. Du skal træffe beslutningen, at du vil have styr på dit liv.

HJEMMEFRA guider dig både med hensyn til økonomi og alle de praktiske ting der skal gøres, når du flytter. Med bogen i hånden kan du også få råd om en fornuftig husholdning – det behøver ikke være kedeligt at leve billigt! - samt inspiration til ferier og fritidsaktiviteter, der ikke koster alverden men er rige på oplevelser.

HJEMMEFRA er skrevet af mor og datter, Karen Hede og Kristine Hede. Det er en brugsbog, du har brug for. Gennemtænkt og gennemillustreret af Niels Roland.  

Kristine Hede (f. 1992) er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet. Hun er ansat som fuldmægtig i Nævnenes Hus under Erhvervsministeriet. Hun bor i København. Karin Hede (f. 1963) er uddannet journalist og ansat hos Jysk Fynske Medier. Hun er desuden forfatter til flere romaner. Hun bor i Randers-området.
Autor
Karin og Kristine Hede
ISBN13
9788770705998
ISBN10
8770705992
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
Hovedland
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.