Skabende meditation

Skabende meditation

Kentaur Forlag
9788792252043
256,00 kr
Bruttopreis
til personlig og spirituel udvikling i den nye tidsalder

 
Skabende Meditation er en omfattende og dybtgående indføring i meditationens kunst. Bogen er opbygget som et fireårigt meditationsforløb, men den kan desuden anvendes som opslagsbog med instruktioner og vejledning til meditationsprocessen. Her finder du alle de gode råd og tænkelige vinkler, der er værd at vide om den skabende meditation.

Skabende Meditation baserer sig på tankens dynamiske kraft og henter sin inspiration fra den østlige raja yoga filosofi, selvom sproget er holdt i en vestlig og psykologisk tone. ´Vi bliver, som vi tænker´ er en af hovedteserne bag bogen og den koncentrerede og fokuserede anvendelse af sindet på sjælskvaliteter som fx medfølelse, glæde, visdom, ærlighed etc., vil fremkalde disse kvaliteter i personligheden, når meditationen er vedholdende. Derfor kaldes det skabende meditation, fordi man gennem sindets fokusering på sjælens åndelige kvaliteter kan skabe en helt ny og forædlet karakter.

Det første års meditationsinstruktion er en indførelse i grundprincipperne bag skabende meditation, og her lægges fundamentet, og læseren guides ind i meditation på sjælens kvaliteter. Afsnittet er udarbejdet af Erik Ansvang, der har mange års erfaring med meditation og bl.a. er uddannet yogalærer.

De tre efterfølgende års meditationsinstruktion er udarbejdet af Dr. Roberto Assagioli, stifteren af Psykosyntesen og en gruppe studerende. Her føres meditationen ind i en større global målestok, hvor man bliver del af en global meditationsgruppe, der mediterer over den ny tids love og principper. Meditationen bliver her både en individuel bestræbelse på at udvikle åndelige kvaliteter i personligheden, og et ønske om at fremkalde fx god vilje og rette menneskelige relationer i ve 
Autor
Roberto Assagioli
ISBN13
9788792252043
ISBN10
8792252044
Auflage / Jahr
1 / 2008
Verlag
Kentaur Forlag
Seitenzahl
496
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.