Naturens vitaminer og mineraler

Naturens vitaminer og mineraler

Hovedland
9788770706865
214,00 kr
Bruttopreis

 
Lisbeth Hagerups  Naturens Vitaminer og mineraler er en guldgrube af viden om vitaminer og mineraler m.v.og hvordan du styrker immunforsvaret og gør dig mindre sårbar. 
Det er en klassiker, Hovedland har sikret sig, efter at Lisbeth Hagerup har udgivet bogen i  alt 9 udgaver siden 1986. 
Lisbeth Hagerups bog Vitaminer og mineraler er  en grundig og omfattende opslagsbog med udførlig omtale af alle vitaminer, mineraler og sporstoffer; samtidig kan man i overskuelige oversigter se, i hvilke fødevarer man kan finde dem. Bogen redegør også for energi, proteiner, kostfibre, kolesterol, hvilke fedtstoffer, det er vigtigt at få nok af osv.
Carsten Vagn-Hansen skriver i anledning af bogen bl.a.   
”Det kan undre at der ikke i dag er mere fokus på at sikre mere detaljerede råd om, hvordan kroppen får alle de næringsstoffer, den har brug for. Det er nemlig forudsætningen for, at modstandskraften mod smitte og sygdom er i top. Mange mennesker spiser ikke særlig sundt, og optagelsen af næringsstoffer bliver mindre med alderen. Det medfører, at ældre er særlig udsatte for sygdom og komplikationer til fx angreb af corona virus. Det gælder blandt andet ved mangel på C-vitamin, D3-vitamin og mineralerne selen og zink. Det er på tide, at der er mere viden i befolkningen om vitaminer, mineraler, aminosyrer, sunde fedtsyrer mm. Vigtigheden af denne viden bør indgå som en del af undervisningen i Folkeskolen og som en naturlig del af public service, især i epidemitider.    
Autor
Lisbeth Hagerup Andersen
ISBN13
9788770706865
ISBN10
8770706867
Auflage / Jahr
10 / 2020
Verlag
Hovedland
Seitenzahl
256
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.