Ernæringsfysiologi

Ernæringsfysiologi

Gyldendal
9788762819061
364,00 kr
Bruttopreis
en grundbog

 

Ernæringsfysiologi – en grundbog fører læseren sikkert og grundigt gennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Udgangspunktet er dansk kost og ernæringsforhold med inddragelse af danske kostundersøgelsesresultater.

I den digitale version finder du multiple choice opgaver samt PowerPoint-filer med illustrationer til undervisningsbrug. 

Forfatterne giver en overskuelig gennemgang af emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, som perspektiveres til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.

Bogen henvender sig til studerende på de mellemlange videregående uddannelser, herunder især uddannelsen i ernæring og sundhed og sygeplejerskeuddannelsen.

I denne 3. udgave er både indhold og layout grundigt revideret for at give de bedste forudsætninger for tilegnelsen af stoffet.

Ekstramateriale i form af multiple choice spørgsmål er tilgængelige via bogens elektroniske version.

Autor
Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist
ISBN13
9788762819061
ISBN10
8762819061
Auflage / Jahr
3 / 2019
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
352
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.