Mødet med borgeren (SSH) (med iBog)

Mødet med borgeren (SSH) (med iBog)

Gyldendal
9788762817722
217,00 kr
Bruttopreis

 

1. udgaven af grundbogen til faget ”Mødet med borgeren”, som beskriver, hvordan social- og sundhedshjælperen kan møde og kommunikere med de borgere, han eller hun møder professionelt. Du får her adgang til både den fysiske bog og den digitale iBog, der er suppleret med materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.

Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber som fx kommunikation, samarbejde, konflikter, kultur, livshistorie, etik, magt og dokumentation. Med baggrund i disse begreber beskrives hvordan social- og sundhedshjælperen kan lære den enkelte borger at kende med henblik på møde ham eller hende på den mest hensigtsmæssige måde. Desuden er der fokus på opgaverne i relation til dokumentation.

Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Bogen indeholder en eNøgle, som giver adgang til iBogen.

Autor
Jette Nielsen;Maria Kehlet Brockhoff;Henrik Wiben;Jytte Solhøj;Anja Semke;Birgitte Gøtzsche;Ulla Lund Eskildsen;Merete Becker-Larsen
ISBN13
9788762817722
ISBN10
8762817722
Auflage / Jahr
1 / 2017
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
164
Bindung
Indbundet

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.