Økologi

Økologi

Gyldendal
9788762815926
232,00 kr
Bruttopreis
- landbrug, mad og bæredygtighed

 

Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten.

Bogen er opdelt i tre dele:

Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektiv

De mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.

Autor
Mickey Gjerris;Elin Kirkegaard;Karen Munk Nielsen;Trine Krebs;Sven Hermansen;Simme Eriksen;Erik Kristensen;Sybille Kyed;Birte Brorson;Jonas Astrup Pedersen;Andreas de Neergaard;Erik Fog;Christian Gamborg;Mette Vaarst;Mette Meldgaard;Jens Kristensen;Marie-Louise Rugholm Simonsen
ISBN13
9788762815926
ISBN10
8762815926
Auflage / Jahr
1 / 2017
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
272
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.