Depressioner - Naturlig behandling

Depressioner - Naturlig behandling

Hovedland
9788770702232
197,00 kr
Bruttopreis

 
 2. udgave»Den hjælp, man har brug for, når man er grebet af den navnløse smerte, som depression er, er ikke først og fremmest et glas med tabletter og en ny tid hos lægen. Det er at få hjælp til at forstå, hvad der er årsagen til, at man har det sådan, og en forsikring om, at der er gode muligheder for at genvinde sindsligevægt, livslyst og livsglæde.«
TV-lægen Carsten Vagn-Hansen har skrevet en livsklog bog, hvor han tager kritisk afstand fra det officielle sundhedssystems tendens til overmedicinering. Depressioner - Naturlig behandling handler om depressionens årsager og baggrunde - fx genetiske og sociale - og om forskellige former for depression. Bogen er rig på gode livsråd og gennemgår stort set alle tænkelige behandlingsformer, fra kostterapi og plantemedicin til motion, yoga, bøn og svømning med delfiner.

Carsten Vagn-Hansen er læge, sundhedskonsulent og tv-læge på DK4. Han har ofte kritiseret overdreven brug af medicin på grund af de uerkendte bivirkninger og på grund af den passivitet, der ledsager medicineringen. Hans anbefalinger af naturlige behandlingsformer har gjort ham upopulær i sundhedsvæsenet, men populær og velanset i det folkelige Danmark.
Autor
Carsten Vagn-Hansen
ISBN13
9788770702232
ISBN10
8770702233
Auflage / Jahr
2 / 2011
Verlag
Hovedland
Seitenzahl
235
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.