Om mad og vin og hvad der virker

Om mad og vin og hvad der virker

Hoi Forlag
9788793796768
171,00 kr
Bruttopreis

 
Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?

Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.

Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.

Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.
Autor
Martin Nordkvist
ISBN13
9788793796768
ISBN10
8793796765
Auflage / Jahr
2 / 2021
Verlag
Hoi Forlag
Superlux ApS
Seitenzahl
192
Bindung
Hardback
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.