Bål - mad og samvær

Bål - mad og samvær

Forlaget Niche
9788799293650
169,00 kr
Bruttopreis
Inspiration til udeliv
 
Bogen kan læses som en inspiration til at trække familie og venner med ud i naturen, ud til bålet hvor maden tilberedes i fællesskab. Den rummer en række lækre og utraditionnele opskrifter med forskellige tilberedningsmetoder, fra “portionsanretninger” bagt i saltdej over helstegt kylling til helstegt pattegris. Der er opskrifter på brød bagt i gryde og lækre desserter. Der er anvisning på, hvordan man laver en steg i en jordovn og en anvisning på, hvordan man for små midler kan lave sin egen pizzaovn. Bogen rummer også små beretninger fra besøg på bl.a. vikingemarkedet ved Moesgård og andre steder, hvor folk i fællesskab og med entusiasme laver mad over bål. Endelig får læseren også en indføring i kunsten at lave trækul og syde salt.
Autor
Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
ISBN13
9788799293650
ISBN10
879929365X
Auflage / Jahr
1 / 2012
Verlag
Forlaget Niche
Seitenzahl
112
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.