Konkurrence- og kundeklausuler

Konkurrence- og kundeklausuler

Karnov Group
9788761944658
1.023,00 kr
Bruttopreis

 
Denne bog giver svar på spørgsmål i forbindelse med at udforme, håndtere og håndhæve konkurrence- og kundeklausuler
Konkurrence- og kundeklausuler indeholder en samlet beskrivelse af, hvad en medarbejder i konkurrencemæssig henseende må og ikke må i forhold til arbejdsgiveren – både med og uden særlig aftale. 
Bogen giver en praktisk og anvendelig gennemgang af reglerne, der sætter særligt fokus på de aftalte konkurrence- og kundeklausuler – både de, der er omfattet af funktionærlovens regler, og de, der er omfattet af lov om ansættelsesklausuler. Loyalitetspligten i ansættelsesforholdet og begrænsningerne i markedsføringsloven gennemgås også.  
Den relevante retspraksis på området beskrives, og bogen indeholder desuden et fyldigt domsregister. 
Følgende emner er bl.a. i fokus: Loyalitetsforpligtelsen i ansættelsesforholdet Markedsføringslovens §§ 1 og 19 Overvejelser før indgåelse af klausuler Rækkevidden af forskellige klausuler Lovgrundlaget for klausulerne – både funktionærloven og lov om ansættelsesklausuler Betaling af kompensation Tilsidesættelse af klausulerHåndhævelse af klausuler ved erstatning, konventionalbod eller forbud/påbud Udvalgte problemstillinger i internationale ansættelsesforhold   Også i denne nye 6. udgave følger forfatterne op på de spørgsmål, hvor retstilstanden har udviklet sig eller er blevet mere afklaret, siden reglerne om konkurrence- og kundeklausuler i 1999 blev indført i funktionærloven. 
Ny retspraksis er omtalt i bogen, og hidtil ikke behandlede tvivlsspørgsmål diskuteres ydermere i denne nye udgave. Nyt materiale, som er omtalt i denne bog, er indsamlet til og med 1. juli 2023. 
MålgruppeBogen henvender sig til advokater, der beskæftiger sig med, eller har interesse i, konkurrence- og kundeklausuler samt andre personer med et konkret problem at forholde sig til. 
Autor
Morten Langer, Nicolai Hesgaard
ISBN13
9788761944658
ISBN10
8761944653
Auflage / Jahr
6 / 2024
Verlag
Karnov Group
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.