Fiktionens magt

Fiktionens magt

Rosenkilde & Bahnhof
9788771289138
112,00 kr
Bruttopreis

 
Tv-serier har taget verden med storm de seneste år. House Of Cards, Breaking Bad, True Detective og Homeland er blot nogle af de serier, der har lagt gaderne øde. Serierne er fiktion, men afspejler ofte en virkelighed eller en opfattelse af faktiske forhold. Og vores syn på mange samfundsaspekter, hvad enten det er politik, kvindefængsler eller politiarbejde, bliver præget af de skildringer, vi har set i tv-serierne.       Denne antologi går tæt på en række af de største og mest betydningsfulde amerikanske tv-serier i nyere tid og ser nærmere på, hvilken indflydelse de har haft. Holdet bag er en blanding af journalister, der arbejder med amerikansk politik, kultur og medier, og af akademikere og eksperter fra hver deres felt.    Dette er bogen om ”Fiktionens magt”.    
Bogen indeholder også et eksklusivt intervirw med Lars Mikkelsen om hans rolle som den russiske præsident Petrov i 3. sæson af "House of Cards". 
Om redaktøren: Mette Rolan Kjærsgaard er uddannet cand.comm. fra RUC med speciale i amerikanske tv-serier. Hun er kulturskribent på Kongressen.com og arbejder desuden som freelancejournalist og ekstern lektor i journalistik på RUC. Hun har tidligere bidraget til bøgerne Fem år med Obama – forandring, vi kunne tro på? og Glimt af Amerika.  
Bidragydere: Mette Rolan Kjærsgaard  Anders Agner Pedersen  Mirco Reimer  Philip Chr. Ulrich  Emil Lee Madsen  Pernille Bruun Nielsen  Ea Ørum  Mette Laursen  Rasmus Søndergaard  Hans Dahl-Nielsen  Ida Dalgaard  Kasper Lundberg  Mathias Skovgaard-Holm  Iben Albinus  Thomas Bjerre  Jakob Stegelmann
Autor
Mette Rolan Kjærsgaard
ISBN13
9788771289138
ISBN10
8771289135
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
Rosenkilde & Bahnhof
Seitenzahl
236
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.