Happy Soul - The Journal

Happy Soul - The Journal

Content Publishing
9788793607675
240,00 kr
Bruttopreis
The Simple Hacks to a Soul-Based Life
 
Happy Soul giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende, opdage dit livsformål og designe dit liv. Gennem fem minutters daglig notetagning, yderligere 20 minutter en gang om ugen, tyve minutter mere en gang om måneden, og yderligere en time hvert kvartal, inviteres du til at drømme om, skabe visioner for, planlægge, handle på og reflektere over det, der virkelig betyder noget for dig. 
Happy Soul – The Journal giver dig en række “simple hacks”, som hjælper dig med at vokse, transformere og integrere mere af dig – din passion og dit formål – ind i dit arbejde og din hverdag. 
Happy Soul er udviklet og skrevet af futurist Missona Aston, for hvem Happy Soul har været hendes livsredder og i dag er hendes anker, ledsager og ledestjerne. Happy Soul er baseret på teorier og metoder, der beskæftiger sig med formål, passion, vaner, produktivitet og personlig udvikling. 
Happy Soul består af to bøger: Happy Soul – The Guidebook og Happy Soul – The Journal. Ingen af bøgerne kan bruges optimalt uden den anden.
Begge bøger er på engelsk.
Autor
Missona Aston
ISBN13
9788793607675
ISBN10
8793607679
Auflage / Jahr
2 / 2020
Verlag
Content Publishing
Seitenzahl
150
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.