• Neu
Spis rigtig mad - en guide til et...

Spis rigtig mad - en guide til et sundere liv uden ultraforarbejdede fødevarer

Lindhardt og Ringhof
9788727238050
257,00 kr
Bruttopreis

 

Styr uden om de ultraforarbejdede fødevarer

En stadig større andel af den mad, vi finder på hylderne, er ultraforarbejdet. Den har ofte være igennem omfattende forarbejdningsprocesser og indeholder typisk ingredienser og tilsætningsstoffer, som ikke findes i de oprindelige råvarer. Samtidig er indholdet af fedt, salt og sukker ofte højt.

Hvis en stor andel af ens mad er ultraforarbejdet, optager den pladsen fra den rigtige, nærende og sundhedsfremmende mad – og det øger risikoen for kroniske sygdomme såsom hjerte-­kar-sygdom, type 2-diabetes og kræft.

I denne guide til at skære ned på de ultraforarbejdede fødevarer er Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse gået sammen for at forklare dette:

• Hvad er ultraforarbejdede fødevarer?
• Hvordan påvirker de vores helbred?
• Hvordan kan man gøre sin kost sundere med mere rigtig mad og færre ultraforarbejdede fødevarer? 

Autor
Cecilie Sandvad;Natasha Selberg;Anja Olsen
ISBN13
9788727238050
ISBN10
8727238059
Auflage / Jahr
1 / 2025
Verlag
Lindhardt og Ringhof
Seitenzahl
272
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.